2-takt stampers

Tweetakttrilstampers: maximale productiviteit, prestaties en levensduur. Verkrijgbaar in vier verschillende gewichtsklassen.

BS 30 – De speciale stamper voor onder buizen en randzones

De BS30 is de speciale stamper voor de professionele verdichting rondom buizen in greppels. Door zijn lage gewicht, de compacte afmetingen en de eigenschap dat hij ook gekanteld volledig functioneert, is de tweetaktstamper BS30 de enige keuze voor dergelijke werkzaamheden. Hij is uitgerust met de door Wacker Neuson zelf ontwikkelde motor WM80.
 • Hoekonafhankelijk gebruik dankzij tweetaktmotor. (Viertaktmotoren kunnen daarentegen slechts tot max. 20° worden gekanteld.)
 • Lichtgewicht en compacte afmetingen maken het gebruik voor de bediener gemakkelijker, in het bijzonder bij het besturen van het apparaat in schuine stand of in krappe ruimtes
 • Voorbeelden van andere toepassingsmogelijkheden van de BS30: bevestiging van randzones voor voet- en fietspaden, inbouw van afvoer

BS50-2, BS60-2, BS70-2 – Tweetakt trilstrampers: alleen bij Wacker Neuson

Tweetakt trilstrampers van Wacker Neuson bepalen al lange tijd de norm binnen de constructiebranche. De trilstampers zijn ontwikkeld voor maximale productiviteit, prestaties en duurzaamheid. De nieuwe generatie is nu nóg krachtiger. De tweetakt trilstrampers worden aangedreven door de WM80-motor, die speciaal ontwikkeld is door Wacker Neuson. Dankzij de katalysator liggen de emissies overduidelijk lager dan alle standaard grenswaarden voor uitlaatgassen. Bovendien schakelt hij na 10 minuten stationair draaien automatisch uit, waardoor nog extra wordt bespaard op de brandstof en de uitlaatgassen.
 • Hoge prestaties: hoge stampfrequentie, sterke slag, hoge slagkracht, snel voorwaarts
 • Lage hand-armtrillingen dankzij de speciale handgreep met veerdruk
 • Typisch voor tweetakt: volledig functioneel in elke schuine positie
 • Rank design voor verdichtingswerkzaamheden in nauwe greppels
 • Laag zwaartepunt voor sterke voortstuwing. De grote stabiliteit voorkomt kantelen en vereenvoudigt de bediening van de trilstamper.

BS 50-2plus, BS60-2plus, BS70-2plus – Tweetakt trilstampers met de extra plus

De tweetakt trilstampers uit de Plus-serie bieden alle voordelen van de klassieke tweetakt trilstampers en beschikken daarnaast over een handig pluspunt dat het werk gemakkelijker maakt: Dankzij twee afzonderlijke tanks voor brandstof en tweetaktolie is voormengen niet langer noodzakelijk. Beide vloeistoffen worden apart gevuld en het smeersysteem genereert automatisch de juiste mengverhouding. Voor meer veiligheid kan de olietank vergrendeld worden (accessoire). Dit voorkomt het tanken van de foute brandstof. De trilstampers uit de Plus-serie zijn beschikbaar in drie gewichtsklassen. Het lage zwaartepunt zorgt voor sterke voortstuwing en veel stabiliteit. Dit voorkomt kantelen en vereenvoudigt de bediening van de trilstamper.
 • Extra grote olietank: pas bijtanken na 120 bedrijfsuren
 • Lage hand-armtrillingen dankzij de speciale handgreep met veerdruk
 • Comfortabele bediening met automatische choke en slechts één hendel voor stationair lopen, starten en stoppen
 • Rank design voor verdichtingswerkzaamheden in nauwe greppels
 • Automatische uitschakeling na 10 minuten stationair lopen of bij starten met een lege olietank
Scroll naar top