Dompelpompen

Wacker Neuson dompelpompen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen: inzet bij overstromingen, het droogleggen van bouwplaatsen, bij afgravingen of als er water is binnengedrongen in gebouwen. Met de dompelpompen voert u echter niet alleen een aantal veeleisende taken uit in de hoog- en mijnbouw: ook het legen van vijvers is geen probleem voor de krachtige pompen met een transportvolume tot 2.440 l/min. De dompelpompen scoren dankzij hun hoge prestaties en onvermoeibare inzet. Vooral als het gaat om het snel en betrouwbaar wegpompen van grote hoeveelheden vuil water dat vaste deeltjes bevat.

PS (1~) – Flexibel, snel en betrouwbaar

De lichte, draagbare dompelpompen uit de PS-serie kunnen vuil water en vaste stoffen tot een doorsnede van 9,5 mm pompen. Ze zijn ontwikkeld voor gebruik in de hoog- en dieptebouw, voor gemeentewerkzaamheden en voor de landbouw. Daarbij zijn ze extreem sterk en eenvoudig te gebruiken. De hoogwaardige afwerking garandeert een lange levensduur. Dankzij de speciale hulpstukken hebben de PS-pompen een breed toepassingsgebied, bijvoorbeeld een vlotterschakelaar voor niveauregeling en een bodemzuigplaat van het afzuigen van enkele milimeters water.
  • Droogloopveilig: geen doorbranden, ook bij langdurig afzuigen.
  • Een geïntegreerde thermobeveiligingsschakelaar voorkomt beschadigingen van de motor bij blokkering van de waaier door grote vaste delen.
  • Extreem slijtvast: de aan de binnenkant geplaatste en in een oliebad lopende glijringafdichting van siliciumcarbide.
  • Naar keuze beschikbaar met thermische beveiligingschakelaar voor motorbeveiliging. Modellen beschikbaar met afvoer aan de zijkant of automatische besturing.

PS (3~) – Krachtige krachtstroompompen voor zware omstandigheden

De driefasen-dompelpompen uit de PS-serie kunnen afvalwater en vaste stoffen tot een doorsnede van 20 mm pompen. Ze worden gekenmerkt door een hoog slagvolume en grote opvoerhoogte en zijn daardoor ideaal voor teopassingen waarbij het belangrijk is de bouwplaats snel en betrouwbaar droog te leggen. Door de hoogwaardige afwerking zijn ze extreem sterk en eenvoudig te gebruiken. De PS-serie bevat ook bijzonder lichte modellen van aluminium en automatische versies.
  • Droogloopveilig: geen doorbranden, ook bij langdurig afzuigen.
  • Hoogvermogens-stroomkabel met trekontlasting en speciaal waterblok-isolatiesysteem verlengen de duurzaamheid en de levensduur van de motor.
  • Extreem slijtvast: de aan de binnenkant geplaatste en in een oliebad lopende glijringafdichting van siliciumcarbide.
  • De apparaten zijn naar keuze verkrijgbaar met fase-omzetter en motorbeveiliging of met fase-omzetter, motorbeveiliging en vlotter.
Scroll naar top