Membraanpompen

PDI-pompen kunnen zelfs tot 41 mm grote vaste deeltjes de baas en zijn daardoor ideaal voor het ontwateren van slib en kwelwater.
De membraanpompen van Wacker Neuson beperken minimaliseren uitval door verstopping tot een minimum. De pompen kunnen zonder toezicht gebruikt worden. Een lange levensduur gecombineerd met optimale prestaties zijn de onderscheidende kenmerken van deze pompen.

PDI – Krijgt werk gedaan, wat geen enkele andere pomp aankan

Membraanpompen voor vuil water van Wacker Neuson kunnen alles transporteren wat stroomt. De directe waterdoorstroomconstructie minimaliseert uitval door verstopping waardoor de pomp zonder toezicht kan worden gebruikt. Dankzij de hoogwaardige componenten bieden deze apparaten naast een lange levensduur ook optimale prestaties. PDI-pompen kunnen zelfs tot 41 mm grote vaste deeltjes de baas en zijn daardoor ideaal voor het ontwateren van slib en kwelwater.
  • Droogloopveilig: Ook bij zuigen ontstaat geen schade.
  • De drukregelkamer aan de inlaatkant absorbeert drukpieken en zorgt daardoor voor een rustig lopende pomp en minder slijtage.
  • De oliesmering garandeert een constante smering van alle onderdelen van de aandrijving en vermindert daardoor zowel de onderhoudskosten als de stilstandtijden.
Scroll naar top