Omkeerbare trilplaten

Onze omkeerbare trilplaten zijn verkrijgbaar met verschillende trilflesdiameters. Individueel – precies zoals u het nodig heeft.
Bepaalde modellen zijn ook verkrijgbaar met afstandsbediening voor meer bedieningscomfort en voor fijngevoelige traploze bediening.

WPU1550A – de kleinste omkeerbare van Wacker Neuson

De omkeerbare trilplaat WPU 1550 is de sterke professional voor het verdichten van asfalt en elementbestrating, alsmede voor het verdichten van gemengde bodems met weinig bewegingsruimte. Dankzij de stevige constructie is hij zeer geschikt voor professionel en continu gebruik in de tuinbouw en voor hovenierswerk, alsmede voor de wegenbouw, bijvoorbeeld voor het verdichten van grindachtige zandbodems, straten en parkeerplaatsen. Met behulp van de ongeëvenaarde geïntegreerde transportwals kan de WPU 1550 op de bouwplaats probleemloos en zonder grote inspanning naar de gewenste locatie worden verplaatst, zelfs op heet asfalt. De WPU 1550 is met en zonder watertank verkrijgbaar.
 • Uitstekende manoeuvreerbaarheid dankzij de speciaal gevormd grondplaat en extra greeppunten in het frame. Uitstekende stabiliteit, ook bij zijwaartse bediening.
 • Goed toegankelijke gas-handbediening voor eenvoudig en veilig starten en stoppen van het apparaat.
 • De stevige en onderhoudsarme constructie garandeert een lange levensduur: stabiel frame voor de bescherming van de motor; slijtvaste grondplaat van gegoten bolgrafiet; slijtvaste V-snaar.
 • Watertank: gemakkelijk te vullen, omdat hij zonder gereedschap afneembaar is. Uitgerust met twee filters en een grote tankdop die niet kwijt te raken is.
 • Sproeisysteem: optimale waterverdeling over de gehele breedte van de grondplaat; Automatische toestroomaansturing alleen bij trilling.

BPU2540 – lichte en wendbare allrounder

De BPU2540 behoort tot de lichte allrounders voor bestratingswerkzaamheden, de tuinbouw en hovenierswerk alsmede voor onderhoud aan straten, wegen en parkeerplaatsen. Hij beschikt net als alle trilplaten uit de klassen 25 – 37 kN van Wacker Neuson over een sterk geïntegreerd wielstel. Daardoor biedt deze apparaatklasse een in de markt unieke mobilitiet op de bouwplaats. Door de compacte constructie en de grote wendbaarheid is de BPU2540 ideaal voor de verdichting van greppels, stoepen en andere beperkte ruimtes. Een veelvoud aan doordachte details maken hem tot het ideale verdichtingsapparaat voor professioneel en continu gebruik.
 • Uniek! Geïntegreerd en zeer robuust onderstel: Zelfs heet asfalt en stoepranden zijn geen probleem voor de wielen.
 • Extreem duurzaam, ook wanneer ze zwaar worden belast: grondplaat van GJS-700. De beste combinatie van breuk- en slijtagebestendigheid.
 • Nauwkeurig werken zonder moe te worden door de handgreepdemping en geïntegreerde geleiding aan de zijkant.
 • Veilig transporteren door automatisch en spelingsvrij vergrendelmechanisme van de dissel

DPU2540, DPU2550, DPU2560 – lichte en wendbare allrounder

De DPU-modellen met een centrifugale kracht van 25 kN behoren tot de lichte allrounders voor bestratingswerkzaamheden, de tuin- en hovenierswerk alsmede voor onderhoud aan straten, wegen en parkeerplaatsen. Ze beschikken net als alle trilplaten uit de klassen 25 – 37 kN van Wacker Neuson over een sterk geïntegreerd wielstel. Daardoor biedt deze apparaatklasse een in de markt unieke mobilitiet op de bouwplaats. Door de compacte constructie en de grote wendbaarheid zijn deze trilplaten ideaal voor de verdichting van greppels, stoepen en andere beperkte ruimtes en voor continu professioneel gebruik. Er zijn verschillende modelvarianten beschikbaar in drie breedtes met veel goed doordachte details:
 • Uniek! Geïntegreerd en zeer robuust onderstel: Zelfs heet asfalt en stoepranden zijn geen probleem voor de wielen.
 • Extreem duurzaam, ook wanneer ze zwaar worden belast: grondplaat van GJS-700. De beste combinatie van breuk- en slijtvastheid.
 • Nauwkeurig werken zonder moe te worden door de hendgreepdemping en geïntegreerde geleiding aan de zijkant.
 • Veilig transporteren door automatisch en spelingsvrij vergrendelmechanisme van de dissel.
 • Dieselmotor met hoge vermogensreserves. Versie met extra snelle voorloop verkrijgbaar.
Scroll naar top